Insplanet

Om Insplanet

Insplanet

Insplanet är inget egentligt försäkringsbolag, utan en försäkringsförmdelare. De har avtal med ett stort antal försäkringsbolag och när du som kund vill teckna en försäkring letar de upp det som är mest förmånligt för just dig. Insplanet är just nu den största förmedlaren av försäkringar i Sverige med omkring en halvmiljon kunder per år.

Jämför din försäkring hos Insplanet

Insplanet lägger inte på något extra för att vara mellanhand, den delen betalas av föesäkringsbolaget. Det blir alltså inte billigare att kontakta försäkringsbolaget själv.
På Insplanet kan du tecka alla möjliga typer av försäkringar.
Insplanet är smi digt och enkelt, och du får prisuppgifter på ett översiktligt sätt.
Säljare och förmedlare får ingen högre provision om de rekommenderar dig en specifik försäkring, skönt att veta att det går objektivt till!
De strävar efter att samla de mest kunniga i branschen, överlag är det bra personal, men de har gjort några få missar under åren.
Det är helt gratis att nyttja Insplanets tjänster, inga extra dolda kostnader någonstans.

Vilka försäkringar kan Insplanet förmedla?

På de flesta försäkringar kan du få jämförelser direkt, och se prisuppgifter innan du bestämmer dig. Vill du bli kontaktad och få tips eller råd är det gratis med Insplanet.

Insplanet priser och jämförelser

Prisuppgifter direkt samt rådgivning kostandsfritt kan du få för dessa försäkringar på Insplanet

Bilförsäkring
Miljöbilsförsäkring
Lätt lastbil
Båtförsäkring
Motorcykelförsäkring
Mopedförsäkring
Husvagnsförsäkring
Husbilsförsäkring
Snöskoterförsäkring
Släpvagnsförsäkring
Hemförsäkring
Villaförsäkring
Fritidshusförsäkring
Bokostnadsförsäkring
Inkomstförsäkring
Barnförsäkring
Livförsäkring
Olycksfallsförsäkring
Sjuk & olycksfall

Är Insplanet bra?

1000 personer tecknar dagligen försäkring med Insplanet, de flesta blir nöjda! Tjänsten ÄR faktiskt bra också.. det är försäkringsbolagen som betalar Insplanets kostnader, inte du som kund. Deras rådgivare är nästan alla kunniga. Jag säger nästan här, för som alla stora bolag så gör de ibland missar. Under en tid tog de in en hel del personal som inte var riktigt så kunniga som resten, men de har blivit mycket bättre på den punkten. När man läser runt på forum så ser man mest positiv feedback. Numera är samtliga Insplanets rådgivare upptagna i Finansinspektionens register och har genomgått godkänd utbildning. Så ja, Insplanet är ypperligt för dig som inte riktigt vet vilken försäkring du vill ha, eller inte orkar jämföra bolagen manuellt. Kan du din sak till 100% och vet exakt vilken försäkring du behöver, så har du ingen direkt nytta av Insplanet och kan lika gärna teckna direkt på ett annat bolag själv.
Betyg för Insplanet

Det blir en 3:a i betyg för Insplanet. Bra service, med de är lite hetsiga och pushar dig lite hårt för att teckna försäkring känns det som. Med tanke på det strul som ganska nyligen varit, men som blivit bättre dock så blir betyget en 3:a. Men tjänsten de erbjuder är bra, särskillt om man vill ha sin försäkring smidigt.
Kontakta Insplanet

Jämför din försäkring hos Insplanet

Insplanet har öppet vardagar 09.00 – 20.00 samt lördag och söndag 10.00 – 16.00.

Telefon:
08-51 000 000

E-post:
info@insplanet.com

Fax:
08-51 000 001