AIG Direkt

Kommer: Nedan text från AIG

AIG – vardagsnära försäkringar i 40 år Med enkla, prisvärda och rättvisa försäkringar gör vi vardagen tryggare för många. Här i Sverige är vi verksamma sedan 40 år och våra försäkringar är nog mer kända än vad vi är.

Kanske känner du till vår cancerförsäkring där vi samarbetar med Cancerfonden och deras Rosa bandet-kampanj? AIG i Sverige är en del av AIG Europe Limited som är ett dotterbolag till American International Group, Inc (AIG). AIG är världens näst största försäkringsbolag och det gör oss starka. Vad menar vi med en enkel försäkring? Det är lätt att ansöka om en försäkring, du gör det direkt här på webben. Försäkringen börjar gälla så fort vi mottagit din ansökan. Om du skulle drabbas av en skada eller sjukdom bestämmer du själv vad du vill använda försäkringsersättningen till. Vad är prisvärt?

En försäkring hos oss kan kosta några tior i månadsavgift och ge dig tusenlappar i ersättning. Hur är försäkringen rättvis? Rättvis för oss innebär att det finns ett skydd för alla, oavsett ursprung, sjukdom eller funktionsnedsättning. Snabbfakta om AIG Världsledande försäkringsbolag Funnits i 90 år 40 år i Sverige 88 miljoner kunder Kunder i 130 länder 63 000 anställda