Europeiska

För dig som behöver en robust reseförsäkring. Inte en av de tilläggsförsäkringar som flygbolagen ibland prackar på dig – utan en RIKTIGT försäkring som gäller när det behövs. Utomlands.

Europeiska ska vara bäst på att ge resenärer trygghet före, under och efter resan genom unik service över hela världen.
Omdöme för Europeiska – vad tycker folk?
Försäkringen är lite dyr, det är den. Men den gäller. Och därmed ger den trygghet och det är oftast det man vill. Om Europeiska tycker man att det är smidigt, det är nöjda kunder som får vad de betalar för och Europeiska står för sitt varumärke, de är generösa när det kommer till kritan. Du som försäkringstagare i fokus. Och den lyxen tar de bra betalt för.
Sammanfattningsvis om försäkringarna – Nackdel: Dyrt Fördel: Stor trygghet

Störst på marknaden
Europeiska är en av de största aktörerna på den svenska marknaden för privat- och tjänstereseförsäkring samt försäkring för utlandsstationerade. Europeiska försäkrar årligen 2 miljoner privatresenärer, 1, 5 miljoner tjänsteresenärer och 15 000 utlandsplacerade i över 100 länder runt om i världen. Vi tillhandahåller specialförsäkringar för klockor och smycken. Europeiska försäkrar även 670 000 skol- och förskolebarn genom en kommunal olycksfallsförsäkring.