Länsförsäkringar

Om Länsförsäkringar

Länsförsäkringar

Länsförsäkringar är bolaget som profilerar sig genom att vara lokala och finnas på plats. Det stämmer väl till viss del och ibland har det visat sig fungera bra.

Omdöme Länsförsäkringar

Fördelen med Länsförsäkringar är att de oftast har ett ombud nära dig som kan ta hand om dig på ett mer personligt sätt. Men.. du får betala för servicen. De ligger betydligt högre i pris på standardförsäkringar än de andra bolagen. Länsförsäkringar har dock bra feedback, de flesta är nöjda med bolaget. Är man äldre, och vill ha ett lokalt ombud som gärna kommer hem lite då och då och har personlig kontakt så är Länsförsäkringar rätt bolag för den personen. Men letar du efter standardförsäkring för trafik, bil eller hem så rekommenderas Gjensidige. Deras webbsida hittar du här:
Betyg för Länsförsäkringar

Det blir en 3:a i betyg för Länsförsäkringar. Det som sänker betyget är priset. Dock är deras service mycket bra, så det blir ändå en stark 3:a.
Övrigt om Länsförsäkringar

De kan försäkra lantbruk på ett bra sätt, det tillsammans med den personliga servicen gör dem ett bra val för lantbrukare.