If

Om If

If

If har idag kring 3,5 miljoner kunder i Norden, då ingår Baltikum också. If har 7000 anställda. De är idag det största bolaget inom skadeförsäkringar. If har en hel del projekt som är helt fristående och som ska vara samhällsfrämjande. T ex drivs Fryshuset av medel från If. De hjälper även Rädda Barnen.

Omdöme för If

Gillar man verksamheten If bedriver utanför försäkringarna, som det här med Fryshuset till exempel så kan man bli kund för att supporta den typen av verksamhet. Prismässigt sticker dock inte If ut näsan. Däremot, är deras företagsförsäkringar ypperliga, de har ett riktigt bra skydd och nöjda företagskunder överallt. Deras onlinesystem är bra utformat, enkelt att använda och översiktligt. Pluspoäng för det.
Betyg If försäkringar

För privatförsäkringar blir det en 3:a för If. När det gäller standardförsäkringar för privatpersoner är Gjensidige bättre och billigare. Kika mer på Gjensidige här:

För Olycksfallsförsäkringar har Trygg Hansa bättre tjänster och större utbud. Mer om dem här:

För företagsförsäkringarna If har blir det däremot en 5:a! Har du ett företag och behöver försäkring så är detta ditt självklara val, utan tvekan!

Övrigt om If försäkringar

Postadress: If, 106 80 Stockholm
Besöksadress: Barks väg 15, Bergshamra, Stockholm

TELEFONVäxel 0771-43 00 00

Bolagsuppgifter:

If Skadeförsäkring AB (publ)Säte: Stockholm
Org.nr: 516401-8102