Trygg Hansa

Om Trygg Hansa

Trygg-Hansa

Trygg-Hansa är Sveriges största bolag inom sakförsäkringar. Trygg Hansa ägs av Brittiska RSA, en riktigt stor aktör på världsmarknaden. Trygg Hansas största områden i norden är Företag, Privat, Care och Nordic Risk Solutions/Marine.

Ett stort och pålitligt bolag
Bäst för olycksfall och barn försäkringar
Riktigt priskraftiga bil- och hemförsäkringar.
Trygg Hansa har väldigt nöjda kunder
Ersättningar betalas ut smidigt och snabbt
Du kan teckna försäkringen och se priser online, se mer här:

Omdöme för Trygg Hansa

Trygg Hansa är ett stort och pålitligt bolag. De har inte många missnöjda kunder och de som drabbas kompenseras fort, till skillnad från andra mindre bolag. Trygg Hansa har nästintill ett enormt utbud av försäkringar, de är inte billigast när det gäller standard hem- och bilföräkring. Men priserna på olycksfallsförsäkringar och annat är däremot oerhört bra.
Betyg för Trygg Hansa

För privatförsäkringar blir det en 4:a för Trygg Hansa i betyg, däremot en 5:a när det gäller försäkringar för barn. Även när man vill ha något extra i försäkringsväg är Trygg Hansas utbud underbart, så en solklar 5:a på alla deras försäkring förutom just hemförsökringar och bilförsäkringar, där knäpper Gjensidige dem på näsan.
Trygg Hansas försäkringar utvärderade

Vi har kikat lite på några av de försäkringar Trygg Hansa erbjuder.
Sjukförsäkringar och Olycksfallsförsäkringar från Trygg Hansa

Det är dessa försäkringar Trygg Hansa är bäst på. Du kan smidigt se vilken försäkring som passar dig på deras hemsida. De ligger bra till i pris och skyddet är omfattande. Behöver du en olycksfallsförsäkring så är Trygg Hansa ditt självklara val!

Barnförsäkringar

Nästa område i Trygg Hansas personförsäkringar där de också är bäst. Likt ovan försäkring så kan du se all info om priser etc på deras hemsida och direkt innan du tecknar.
Villaförsäkring

Trygg Hansas Villaförsäkring täcker allt som en vanlig hemförsäkring gör, men även en hel del saker som i fysisk mening är utanför bostaden. Installerade saker som en oljepanna eller värmepump är täckt också.

Bostadsrättsförsäkring

Fördelen med en bostadsrättsföräkring är att den täcker fast inredning som badrum och fasta skåp och annat liknande.

Hemförsäkring för Hyresrätt

Är standardförsäkringen för hem. Den täcker stölder, bränder, vattenskador och rättshjälp vid eventuell tvist. Även reseförsäkring ingår.

Fritdshusförsäkring

Trygg Hansa hjälper dig med skadereglering, besiktning och annat. Byggnader och saker på tomtmarken är också försäkrade. För skydd mot skadedjur och hjälp med sanering behöver du dock en tilläggsförsäkring.

Kontakta Trygg Hansa

Flemingg. 18
112 26 STOCKHOLM
Organisationsnummer

Trygg-Hansa Försäkrings AB (publ) org nr. 516401-7799